Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στον χώρο του μπάσκετ το δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12). Σύμφωνα με τους Ιταλούς, λοιπόν, ο πρώην αρχηγός της Αρμάνι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, αναμένεται να δοθεί δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν σε ομάδα εκτός Ιταλίας. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως το πιθανότερο είναι η ομάδα που θα παραχωρηθεί ο 24χρονος σταρ να αγωνίζεται στην Euroleague!

Ο Τζεντίλε, που δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Γιάσμιν Ρέπεσα στο Μιλάνο, θα επιστρέψει στην Αρμάνι στο φινάλε της σεζόν και θα γίνουν συζητήσεις για το μέλλον του. Όπως αναφέρει, πάντως, το παραπάνω ιταλικό δημοσίευμα, η απόφαση για τον δανεισμό του παίκτη για φέτος είναι ειλημμένη και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σύντομα!

Μέχρι στιγμής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Ιταλός γκαρντ - φόργουορντ μετράει 10,8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά ματς σε 22:51 στο παρκέ κατά μέσο όρο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω