Ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, Ντίμιτρις Νίκολς, μίλησε για την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods στην Μόσχα, παρά την ήττα και τόνισε πως δουλειά των παικτών είναι να αγωνίζονται στο παρκέ και να μη σχολιάζουν τις απαντήσεις της διοίκησης.

Επίσης, ο 32χρονος φόργουορντ μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε, καθώς έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα, στην οποία ήταν για 2 χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»

Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ: «Ο αγώνας στη Μόσχα ήταν πολύ δύσκολος, αλλά και πολύ σημαντικός για εμάς. Αν και βρισκόμασταν σε μια ιδιαίτερη κατάσταση, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά μέχρι το τέλος, αλλά εκεί ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Χάσαμε κάποια καλάθια και οι αντίπαλοί μας πέτυχαν κάποια μεγάλα σουτ, μεγαλύτερα από τα δικά μας, και πήραν τη νίκη. Κρίμα για εμάς, γιατί παλέψαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το αποτέλεσμα που θέλαμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για την εμφάνιση του Πανθηναϊκού Superfoods: «Είναι πολύ θετικό ότι βρήκαμε τον εαυτό μας, αλλά σημασία έχει η νίκη. Αυτή είναι η ουσία του παιχνιδιού . Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι παρουσιαστήκαμε φανερά βελτιωμένοι και βγάλαμε στο παρκέ πράγματα που δεν είχαμε δείξει μέχρι στιγμής. Όμως, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κι αλλιώς. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτή η αντίδραση για εμάς είναι... business».

Για το κίνητρο που είχε, παίζοντας ενάντια στην παλιά του ομάδα: «Δεν είχα κάποιο έξτρα κίνητρο για τον αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Κίνητρο έχω πάντα όταν αγωνίζομαι. Το ίδιο κίνητρο είχα και αυτή τη φορά. Δεν ένιωσα ότι είχα κάτι να αποδείξω. Δεν με νοιάζει να σκοράρω. Είμαι πάντα έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Στη Μόσχα είδα φίλους, χάρηκα που βρέθηκα σε γνώριμα μέρη και “δέθηκα” με την ομάδα».

Για τις εξελίξεις στην ομάδα: «Εμείς από τη μεριά μας ήμασταν υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε σοκαρισμένοι. Είμαστε επαγγελματίες. Δεν γίνεται να σοκάρεσαι από κάτι και να μένεις σε αυτό. Προχωράς. Πλέον, συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Ανεξαρτήτως από το ποιος θα είναι ο προπονητής, εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δουλειά μας είναι να παίζουμε κι όχι να σχολιάζουμε τις αποφάσεις της διοίκησης».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω