Τι κι αν μπήκαμε στον Οκτώβρη, οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, κρατώντας μας σε καλοκαιρινούς ρυθμούς! Κι αν υπάρχει μία… ταυτόσημη έννοια του καλοκαιριού στο μυαλό των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη, αυτή ήταν η καλοκαιρινή προετοιμασία που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ και στο Καρπενήσι, το φινάλε της οποίας φέρνει τους «πράσινους» αντιμέτωπους με ένα πολύ «βαρύ» φορτίο που καλούνται να κουβαλήσουν σε ολόκληρη τη διάρκεια της χρονιάς. Σε μία νέα, πιλοτική για την Euroleague αλλά αναπόφευκτη και συνάμα απαιτητική για τον Παναθηναϊκό Superfoods σεζόν, με ένα ιδιαίτερα βεβαρυμμένο πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο ή και τρεις αναμετρήσεις ανά βδομάδα και μάλιστα πολλές φορές, ιδιαίτερα υψηλής δυσκολίας.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» ξεκινά από σήμερα τον… Γολγοθά των συνεχόμενων αγώνων, γνωρίζοντας ότι έχει να διανύσει έναν δύσβατο δρόμο, με μεγάλες όμως προσδοκίες. Ο Οκτώβρης μάλιστα είναι ένας μήνας προσαρμογής, στον οποίο οι «πράσινοι» αφενός θα πρέπει να κάνουν ένα θετικό ξεκίνημα στο κυνήγι των τριών στόχων τους για τις ισάριθμες διοργανώσεις που συμμετέχουν και αφετέρου θα μπουν για τα καλά στο… πετσί του δύσκολου φετινού μαραθωνίου.

9 παιχνίδια σε 26 μέρες!

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα σηματοδοτεί και την εκκίνηση αυτής της μακράς και απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου, αφού ο αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κάνει… τζάμπολ σήμερα για τη νέα σεζόν. Από σήμερα λοιπόν μέχρι και τις 31 του μήνα οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους 9 παιχνίδια για Κύπελλο, Πρωτάθλημα και Ευρώπη! Μετά τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Προμηθέα Πατρών στις 9/10, αλλά και αυτή της Euroleague στις 14 Οκτωβρίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα υπάρχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ! Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει τέσσερα ματς σε διάστημα 12 ημερών, δηλαδή κατά μέσο όρο, ένα ματς ανά τρεις μέρες!

Τρεις αγώνες τη βδομάδα!

Τα μαθηματικά βέβαια δεν αρκούν για να αποδώσουν, εκτός από τη συχνότητα των αγώνων, και τη δυσκολία του προγράμματος. Κι αυτό διότι, πέρα από την ποσότητα και τη συχνότητα των αγώνων, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την ποιότητα των περισσοτέρων εκ των αντιπάλων του «τριφυλλιού». Μεταξύ των 9 αναμετρήσεων του τρέχοντος μήνα θα υπάρξουν πέντε πολύ δυνατά ματς, τέσσερα για τη Euroleague και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Παράλληλα, με το νέο σύστημα διεξαγωγής της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποχρεούται να δώσει ακόμη και δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ όπως παρατηρούμε στο πρόγραμμα του Οκτώβρη θα υπάρξει διάστημα μίας εβδομάδας (από Παρασκευή 21/10 μέχρι την Παρασκευή 28/10) με τρεις αγώνες (στη Μόσχα με ΤΣΣΚΑ, στη Γερμανία με Μπάμπεργκ και στο ΟΑΚΑ με Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα)!

TΟ «ΚΑΥΤΟ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΚΥΠΕΛΛΟ)
(6:30μ.μ.): Παναθηναϊκός Superfoods-ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
1η Αγωνιστική (7μ.μ.): Παναθηναϊκός Superfoods-Προμηθέας Πατρών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (EUROLEAGUE)
1η Αγωνιστική (9:15μ.μ.): Παναθηναϊκός Superfoods-Ζαλγκίρις

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
2η Αγωνιστική (7μ.μ.): Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (EUROLEAGUE)
2η Αγωνιστική (8μ.μ.): ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός Superfoods

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
3η Αγωνιστική (5μ.μ.): Παναθηναϊκός Superfoods-Κόροιβος

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (EUROLEAGUE)
3η Αγωνιστική (9μ.μ.): Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός Superfoods

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (EUROLEAGUE)
4η Αγωνιστική (9:15μ.μ.): Παναθηναϊκός Superfoods-Ερυθρός Αστέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
4η Αγωνιστική (6μ.μ.): Παναθηναϊκός Superfoods-Κύμη SEAJETS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω