Οι «πράσινοι» κινούνται σε όλα τα μέτωπα, ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα κενά που έχουν απομείνει στο ρόστερ τους. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (22/7), ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος προανήγγειλε δύο πολύ ποιοτικές προσθήκες μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Στις προτεραιότητες του Αργύρη Πεδουλάκη είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση «3» και θα μπορεί να προσφέρει σκορ, αλλά και καλή άμυνα. Η σχετική λίστα έχει αρκετά ονόματα, αλλά αυτό του Κέι Σι Ρίβερς είναι ένα από αυτά που βρίσκονται πολύ ψηλά.

Η περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού είναι από αυτές που εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, την ώρα που ο παίκτης είναι ελεύθερος. Ο Ρίβερς θα αποτελέσει μία πολύ καλή λύση για τη θέση «3», αν η υπόθεση προχωρήσει, καθώς διαθέτει αξιόπιστο σουτ τριών πόντων και μπορεί να είναι αποτελεσματικός στην άμυνα.

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Ο Ρίβερς αποφοίτησε το 2009 από το Clemson και έκτοτε αγωνίζεται αποκλειστικά στην Ευρώπη, με μοναδικό διάλειμμα τη σεζόν 2013/2014 όταν έπαιξε στο NBDL με τους Ρένο Μπίγκχορνς. Στην Εuroleague, συστήθηκε το 2012 με την Χίμκι, ενώ τη σεζόν 2014/2015 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ρεάλ έχοντας και πολύ κομβικό ρόλο στον ημιτελικό της Euroleague με την Φενέρ (17π.). Στον τελικό με τον Ολυμπιακό, είχε σημειώσει 5 πόντους.

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με τον Αμερικανό να αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, πριν επιστρέψει στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ, με την οποία μέτρησε κατά μέσο όρο 6.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ στην Εuroleague.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω