Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει στο ΤΑΙΠΕΔ το Ολυμπιακό στάδιο, ενδέχεται να φέρει μεγάλες εξελίξεις στο αθλητικό τοπίο της χώρας!

Διότι στο ΟΑΚΑ, πέρα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, περιλαμβάνεται και το κλειστό του μπάσκετ, το ποδηλατοδρόμιο, το κολυμβητήριο, αλλά και οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις!

Στους άμεσα ενδιαφερόμενους είναι φυσικά ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, που έχει ως έδρα το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και έτσι θα έχει ενδιαφέρον η… αντίδρασή του στην περίπτωση που το ΟΑΚΑ βγει στο «σφυρί».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIT o μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι υπέρ μιας «παναθηναϊκής πολιτείας» στο ΟΑΚΑ, μια άποψη που έχει εκφράσει και στο παρελθόν.

Έτσι εάν η πολιτεία επιλέξει ν’ αναζητήσει αγοραστές ή ενοικιαστές για μεγάλο χρονικό διάστημα των γηπέδων (π.χ. 49 χρόνια – όπως έκανε η ΓΓΑ για το Καραϊσκάκη και τον Ολυμπιακό), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιδιώξει να «καπαρώσει» το κλειστό του ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα έβλεπε με πολύ θετικό μάτι, αυτό να συμβεί για όλες τις εγκαταστάσεις και για τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το συναποφασίσουν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης.

Ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Γιαννακόπουλος θα «χτυπήσει» το κλειστό του ΟΑΚΑ, εάν και εφόσον τεθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, «θέμα» παραχωρησής του από την κρατική υπηρεσία.

Φυσικά στην περίπτωση που περάσει στα χέρια της ΚΑΕ, το ΟΑΚΑ θ’ αλλάξει όψη, εκτός και εντός, αφού θα γίνει καταπράσινο!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω