Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που για να πετύχει τον στόχο του δεν περιμένει… δώρα από άλλες ομάδες, αλλά όλα εξαρτώνται από τον ίδιο. Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται απόψε το βράδυ (9 μμ, Novasports 2) στην «KombankArena» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και θέλουν «διπλό» και… μόνο. Η νίκη θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς να «αγκαλιάσει» την πρόκριση στους «8», ενώ παράλληλα (και μετά την ήττα της Λοκομοτίβ Κουμπάν από την Φενέρμπαχτσε), την άλλη εβδομάδα θα έχει την δυνατότητα να «στρογγυλοκάτσει» στη δεύτερη θέση με νίκη επί της «Λόκο» στο ΟΑΚΑ.

Απόψε, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει και τους 13 παίκτες που έχει στην αποστολή, στη διάθεσή του, με τον Βινς Χάντερ να είναι ο παίκτης ο οποίος (μέχρι στιγμής) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός. Τόσο γιατί δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, όσο και γιατί η… βαριά frontlineΣέρβων «χρειάζεται» ένα κορμί σαν του Κούζμιτς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω