"Το πιο εύκολο πρωτάθλημα της σύγχρονης ιστορίας μας"!

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Πρώτα απ' όλα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αργύρη, στο τεχνικό τιμ, στους παίκτες για το πιο άνετο πρωτάθλημα στη σύγχρονη ιστορία μας.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους που στήριξαν το πλάνο μας με όλη την ψυχή παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά και έδωσε την ψυχή του. Μετά το φετινό νταμπλ, δηλώνω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για τον μεγάλο Παναθηναϊκό μας. Καταλήγοντας και μετά από αυτή την αδικαιολόγητα μεγάλη αναμονή, περιμένω να τηρηθούν οι νόμοι για το αίσχος που παρακολουθήσαμε και την κόλαση που έζησαν τα μέλη της αποστολής μας.

Να ακολουθήσουν οι αρμόδιοι ό,τι προβλέπεται για διακοπή αγώνα, κάτι που δεν είχαν κάνει το 2010. Εμείς είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας υπερήφανοι ως Παναθηναϊκοί"

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω