Ένα και φύγαμε για τελικούς

Καλημέρα στην παρέα.. Ο Παναθηναικός έκανε ακόμη πιο άνετα χτές το 2-0 με τον Πανιώνιο και θέλει μία ακόμα νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Το χτεσινό παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής και θέλω να σταθώ στην ενέργεια που βγάζει πλέον ο Παναθηναικός δείχνοντας ότι γέμισε μπαταρίες τον τελευταίο μήνα, αλλά και στην άμυνα δαγκάνα που παίζει. Μια τέτοια άμυνα μπορεί να αποβεί χρυσή στα ματς του ΣΕΦ όπου ο Παναθηναικός θα προσπαθήσει να κάνει το break.
Από τους νεαποκτηθέντες παίκτες ο Κάρυ πραγματικά δείχνει σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα και είναι αυτό που μας έλειπε στην περιφέρεια. Λίγο νωρίτερα να ερχόταν και θα ήταν τελέιως διαφορετικά τα πράγματα στην ευρώπη. Αντιθέτως ο Γκουίν δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και κατά μία έννοια είναι και λογικό αφού ο χρόνος παραμονής του στην ομάδα είναι πολύ μικρός.
Μελανό σημείο μόνο οι ενοχλήσεις του Στεφάν Λάσμε στον αχίλλειο τένοντα που μας κάνουν να αγωνιούμε. Νεότερα θα έχουμε σήμερα για τον τραυματισμό του.
Υ.Γ Αλήθεια χτές ποιο ήταν το πρόβλημα και πάλι δεν είχε κόσμο; Η μέρα ή η ώρα του ματς;

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω