Σήμερα η πρόκριση και μετά η ενίσχυση του ρόστερ!

Το κρισιμότερο παιχνίδι του σε αυτή τη φάση δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στους πρωταθλητές Πολωνίας που τον πλήγωσαν στον πρώτο γύρο. Ο Παναθηναϊκός περιμένει αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει μαζί του την νίκη-πρόκριση στο ΤΟΠ 16 και να βάλει πλώρη για μεγαλύτερα πράγματα. Άπαντες παρόντες πλήν Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό που είχε άλλη μια εβδομάδα πολύ καλής δουλειάς ώστε σήμερα να ρίξει στο καναβάτσο την Ζιέλονα Γκόρα.

Και αφού με το καλό περάσουμε στο ΤΟΠ 16 θα αρχίσουμε να συζητάμε για το ποια θέση μας συμφέρει να καταλάβουμε στον όμιλο αλλά και για τα μεταγραφικά. Μια που λέμε μεταγραφικά λοιπόν να είστε σίγουροι, όπως σας έχουμεπει εδώ και καιρό, ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα είναι αλλαγμένο και ενισχυμένο στην επόμενη φάση. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να ισχυροποιηθεί στο μέγιστο βαθμό και η διοίκηση περιμένει την εισήγηση του προπονητή όσον αφορά θέσεις και ονόματα. Μπορεί το ρεπορτάζ πριν λίγο καιρό να έλεγε ότι πάμε για κοντό αλλά κανείς δεν είναι ακόμα σίγουρος αν θα κινηθούμε για κοντό ή ψηλό ή και τα δύο!

Υ.Γ Ο περίεργος τρόπος που έχασε χτες η Μπαρτσελόνα στην έδρα της από την Ζαλγκίρις των 10 παικτών βάζει πιο δύσκολα στον Παναθηναϊκό αν θέλει να τερματίσει 3ος στον όμιλο. Και όταν λέμε δύσκολα εννοούμε ότι χρειάζεται πλέον νίκη και στην Λιθουανία. Αλλά Παναθηναϊκός είσαι πήγαινε και κέρδισε. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν και οι άλλοι πρέπει να μας φοβούνται όπως τόσα χρόνια!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω