Παππάς 6 μήνες μετά!

Ήταν 16 Μαΐου 2015 όταν ο διεθνής γκαρντ του «τριφυλλιού» είχε τραυματιστεί στον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό, για τα πλέι οφ, στη Ρόδο. Πέρασαν έξι μήνες και κάτι και ο Νίκος Παππάς συμπεριλαμβάνεται ξανά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για επίσημο αγώνα.

Συγκεκριμένα θα βρίσκεται στην αποστολή που αναχωρεί την Πέμπτη (26/11) και ώρα 13.40 για τη Σμύρνη (μέσω Κωνσταντινούπολης) ενόψει της αναμέτρησης με την Καρσίγιακα (Παρασκευή 27/11 και ώρα 19.45, τηλεοπτική μετάδοση από Novasports2) για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και έφτασε η στιγμή να ξαναμπεί σε κλίμα αγώνα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/11). Ο Όγκνιεν Κούζμιτς αν και υπέστη εξάρθρωση στο δάχτυλο του χεριού του, κατόπιν ανάταξης που έγινε, ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσει περισσότερα προβλήματα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω