Ομπράντοβιτς: Δεν παίζουν ρολο τα χρήματα

«Για να γίνει μια μεγάλη ομάδα δεν χρειάζεται να είναι μόνο πολύ πλούσια. Άλλες αξίες παίζουν σημαντικότερο ρόλο. Στην δεύτερη μου χρονιά στην Παρτιζάν δεν είχαμε καθόλου χρήματα εξαιτίας της κρίσης και του εμφύλιου πολέμου στην χώρα μας. Αυτό δεν μας πείραξε καθόλου. Κάναμε την δουλειά μας όσο δυνατόν καλύτερα», δήλωσε αρχικά ο 53χρονος Σέρβος προπονητής στα «Αθλητικά Νέα των Συντακτών», για να συνεχίσει για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με ομάδα με χαμηλό μπάτζετ, όπως ο Άρης:

«Σίγουρα θα συζητούσα μαζί της. Δεν παίζει ρόλο η οικονομική κατάσταση της ομάδας για να μιλήσουμε, αλλά η σοβαρότητα όσων συζητάμε. Εγώ προσωπικά συζητάω οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση. Όπως σας είπα στο παράδειγμα με την Παρτιζάν δεν πήρα ούτε ένα ευρώ. Έκανα όμως την δουλειά μου κανονικά και μάλιστα μου άρεσε πάρα πολύ και ήμουν και χαρούμενος».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω