Τζόρτζεβιτς: «Να βρούμε ενέργεια για Ολυμπιακό»!

O «Σάλε» στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από την Λοκομοτίβ Κουμπάν (81-70) στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών του, αλλά και τα χαμένα ριμπάουντ.

Επιπλέον, υπογράμμισε: «Είχαμε έλλειμμα ενέργειας. Αυτή την ενέργεια πρέπει να τη βρούμε για τον σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμάς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς:

«Συγχαρητήρια στη Λοκομοτίβ για τη μεγάλη νίκη. Την άξιζαν έτσι όπως έπαιξαν. Είχαν μεγάλη ένταση. Εμείς αρχίσαμε καλά αλλά η αντίπαλός μας βρήκε λύσεις απ’ όλους τους παίκτες. Όποιος έμπαινε στο γήπεδο έδινε λύσεις, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ… Εμείς δεν είχαμε όλους τους παίκτες μας αναμεμειγμένους στον αγώνα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, τα περισσότερα στη δεύτερη περίοδο όταν και η Λοκομοτίβ επέστρεψε. Τα περιορίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ευστοχήσαμε σε ανοιχτά σουτ και ταυτόχρονα κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται στο δικό μας επίπεδο. Όπως στο τέλος της τρίτης περιόδου όταν δεχθήκαμε τρίποντο, ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ.

Η Λοκομοτίβ μας νίκησε στα ριμπάουντ κάτι που επίσης δεν είναι συνηθισμένο για εμάς. Πήραν πολλούς πόντους από δεύτερη ευκαιρία.

Είχαμε πολλά ταξίδια, γυρίσαμε όλο τον κόσμο. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε στη Ρωσία μέσα σε μικρό διάστημα και είχαμε έλλειμμα ενέργειας. Αυτή την ενέργεια πρέπει να τη βρούμε για τον σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμάς».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω