Πρωτοπόρος παντού ο Παναθηναϊκός!

Embed video: 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια πολύ σημαντική ενέργεια προκειμένου η εκδήλωση "Honouring our Legacy" που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ να "φτάσει" σε χώρες του εξωτερικού όπου υπάρχει έντονο Ελληνικό στοιχείο.
Συγκεκριμένα η μεγάλη εκδήλωση θα μεταδοθεί στην Ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Καναδά μέσω του καναλιού "Sport +".
Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε κάθε φίλο του Παναθηναϊκού που δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τη σπουδαία εκδήλωση, να ζήσει τις μεγάλες στιγμές και την ανεπανάληπτη βραδιά της 23ης Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.
Η διάθεση των εισιτηρίων για τη μεγάλη αυτή Παναθηναϊκή γιορτή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Να σημειώσουμε πως θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2015-2016, η διάθεση των οποίων επίσης συνεχίζεται κανονικά από τα κάτωθι σημεία πώλησης (όπως και των εισιτηρίων του μεγάλου event):
*Το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 11.00-17.00). Την Κυριακή 20/9 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω της διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών.
*Το γραφείο Viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2
*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.
*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Πληροφορίες στο 210-6440010.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους για την παραλαβή των εισιτηρίων».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω