«Έκλεισε» τον Ντιαλό ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα για τη νέα σεζον αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμελεί τον αγωνιστικό σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά.
Οι κεραίες της ομάδας είναι πάντα ανοικτές και για παίκτες που ξεχώρισαν στην Basket League και αναμένεται να γίνει τουλάχιστον μια κίνηση.

Μέικον και Ντιαλό είναι δυο από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει η ομάδα και πιο συγκεκριμένα με τον δεύτερο φαίνεται να υπάρχει συμφωνία κιόλας σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Όπως αναγράφει η εφημερίδα ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνησει με τον παίκτη για τς επόμενα 2+1 χρόνια. Ο 23χρονος ύψους 2,01 Αμερικανός φόργουορντ ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της φανταστικής πορείας του Λαυρίου και φαίνεται έτοιμος να την εξαργυρώσει.

Το μόνο περίεργο με την διαφαινόμενη απόκτηση Ντιαλό είναι ότι έρχεται σε μια θέση που ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος αυτή τη στιγμή με Παπαπέτρου, Χεζόνια συν Μαντζούκα αλλά και Σαντ Ρος που είναι η φυσική του θέση.

Youtube: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω