Πρόταση ανανέωσης στον Νέντοβιτς!

Ο Σέρβος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο πιο value for money deal του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι. Σε μία μεταβατική σεζόν, οι «πράσινοι» έψαχναν έναν ηγέτη, που θα... κουβαλούσε και τους υπόλοιπους και ο Νέντοβιτς απέδειξε πως μπορεί να κυριαρχήσει στο υψηλό επίπεδο της Euroleague.

O άλλοτε παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο διανύει μία εξαιρετική χρονιά και, επιπρόσθετα, έχει «κουμπώσει» ιδανικά με τον σύλλογο και τους φιλάθλους του, που βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ποιοτικό σταρ.

Βέβαια, εδώ μπαίνουν τα «αλλά». Ο Νέντοβιτς υπέγραψε τον Ιούλιο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και ήδη ακούγεται στην αγορά πως αρκετές ομάδες «τσεκάρουν» την περίπτωσή του, αφού είδαν πρώτα βέβαια πως είναι απόλυτα υγιής.

Με βάση αυτό, αλλά και το γεγονός πως ο 29χρονος γκαρντ αποτελεί σημαντικό αγωνιστικό «κεφάλαιο», οι άνθρωποι των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης «ψάχνονται» ήδη για την επόμενη μέρα. Όπως αναφέρει η Livesport, οι «πράσινοι» κινούνται μεθοδικά για να διατηρήσουν τον Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ και επιθυμούν να επεκτείνουν άμεσα την συνεργασία τους με τον έμπειρο γκαρντ, αφού θεωρούν πως στο τέλος της σεζόν θα έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται στην εφημερίδα, οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης και Τριαντόπουλος, που «τρέχουν» την ομάδα από διαφορετικά πόστα, έχουν ήδη τονίσει στην πλευρά του παίκτη πως ετοιμάζεται νέο, διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα φτάσουν τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Σε σχέση με φέτος δηλαδή, ο Νέντοβιτς θα κερδίσει σημαντική αύξηση και το ποσό δείχνει ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στην ομάδα, ακόμα και αν αυτό συνδυαστεί με μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του συλλόγου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω