Μακ: «Σπουδαίος προπονητής ο Κάτας»

Ο Σέλβιν Μακ συνεργάστηκε την περσινή σεζόν με τον Όντεντ Κάτας στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον νέο του προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

Για τη νίκη επί της Βιλερμπάν: «Παίξαμε σκληρά για σαράντα λεπτά. Φέτος δυσκολευόμαστε να έχουμε υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε κάποια παιχνίδια παίξαμε για 26 ή 36 λεπτά καλά, αλλά χθες νιώθω ότι ήμασταν καλοί σε όλο το 40λεπτο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στη Φενέρμπαχτσε σημείωσε: «Πρέπει να βγούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, όπως με τη Βιλερμπάν. Έχω αυτοπεποίθηση κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Θα έχουμε έναν νέο προπονητή, αλλά θα πρέπει να βγούμε έτοιμοι για να παίξουμε. Δεν έχουμε μπει ακόμη σε λεπτομέρειες για την τακτική, θα τα δούμε τις επόμενες ώρες».

Για τον Όντεντ Κάτας, με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης πέρσι στο Ισραήλ: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, προπονητής των παικτών. Προφανώς καταλαβαίνει απόλυτα πώς σκέφτονται οι παίκτες, έχοντας παίξει κι αυτός σε υψηλό επίπεδο. Λατρεύω το σύστημά του, έπαιξα γι' αυτόν στη Χάποελ Ιερουσαλήμ πέρσι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω γι' αυτόν».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω