Παπαγιάννης-Μιλουτίνοφ: Βίοι (ηλικιακά) παράλληλοι

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την εξέλιξη του Γιώργου Παπαγιάννη και την σύγκρισή του με τον Νικολά Μιλουτίνοφ παρουσιάζει η νέα μπασκετική ιστοσελίδα Totalbasket.gr.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκρίνουν αγωνιστικά τον Γιώργο Παπαγιάννη με τον σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλέον, Νικολά Μιλουτίνοφ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν παραπάω από ένας λόγοι για τη συγκεκριμένη σύγκριση.

Καταρχήν και οι δύο αγωνίζονται στην ίδια θέση, και οι δύο έχουν το ίδιο αγωνιστικό στυλ αν και η τελευταία έκδοση του Γιώργου Παπαγιάννη μοιάζει πιο αθλητική και γρήγορη. Και στους δύο αρέσει να τελειώνουν τις φάσεις πάνω από το καλάθι ενώ πάνω κάτω βρίσκονται και στο ίδιο αθλητικό μέγεθος.

Φυσικά εδώ δεν θα καταγράψουμε ποιος από τους δύο παίκτες είναι καλύτερος και πιο έτοιμος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άλλωστε ο Νικολά Μιλουτίνοφ και ηλικιακά αλλά και σε επίπεδο εμπειριών είναι αρκετά μπροστά από τον σέντερ του Παναθηναϊκού.

Η μόνη σύγκριση που έχει νόημα να κάνουμε, απλά και μόνο για να καταδείξει την αγωνιστική βελτίωση και ωριμότητα του Γιώργου Παπαγιάννη, είναι εκείνη των πεπραγμένων τους στην ίδια ηλικία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω