Το τσίρκο προκαλεί και μας κάλεσε σε απολογία για κακή χρήση μάσκας!

H εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετά... θέματα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κέρδισαν την Άλμπα, αλλά νωρίτερα έχασαν από την Ρεάλ, έχοντας πολλά παράπονα από τους διαιτητές.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Euroleague, που είχε και τις υπογραφές των Φραγκίσκου Αλβερτη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Λίγες μέρες μετά, η διοργάνωση απαντά με... παράξενο τρόπο. Για την ακρίβεια και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, η Euroleague κάλεσε τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης σε απολογία για κακή χρήση μάσκας!

Όπως αναφέρεται, οι άνθρωποι της λίγκας είδαν στο βίντεο ότι μέλη του τεχνικού επιτελείου κατέβασαν την μάσκα για να δώσουν οδηγίες, ενώ τονίζουν πως έχουν παρατηρήσει αντίστοιχα περιστατικά και σε προηγούμενα ματς.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι κάποιοι παίκτες δεν φορούσαν την μάσκα τους όταν βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και στην απόσταση μέχρι να μπουν στο γήπεδο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με πρόστιμο μικρής έκτασης, αφού η παράβαση είναι minor.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω