Στα πράσινα για 5 χρόνια ο Μαντζούκας!

Μαντζούκας στα πράσινα και με τη... βούλα! Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε με τρομερή ταχύτητα τις διαπραγματεύσεις με τον Προμηθέα, αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη και καλωσόρισε το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ για την επόμενη πενταετία.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» ευχαρίστησε τους Πατρινούς για την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Λευτέρη Μαντζούκα (17χρ., 2.07μ.) από τον Προμηθέα Πάτρας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την άψογη συνεργασία. Ο τρόπος προσέγγισης και το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών της με την ονομασία «ΝΟΥΣ», το οποίο λειτουργεί από το 2014, βοηθούν τα μέγιστα στην εξέλιξη τόσο του αθλήματος, όσο και των νέων αθλητών που μαθαίνουν το μπάσκετ κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 2003 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4».

Στις 14 Φεβρουαρίου 2017, σε ηλικία μόλις 14ων ετών, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Προμηθέα Πάτρας στο πρωτάθλημα της Basket League. Συγκεκριμένα, έκανε το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι εναντίον του Πανιώνιου και έτσι έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω