Γιαννακόπουλου παρόντος η συνάντηση για Βοτανικό!

Η σπουδαιότητα του θέματος φέρνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρόντα στη συνάντηση της Παρασκευής με τον Δήμο Αθηναίων, για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στον Βοτανικό.

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρόντα θα γίνει η συνάντηση Δήμου Αθηναίων - ΚΑΕ για το μπασκετικό γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή του Open, «Total Football».

Κάτι τέτοιο όμως, δεν σημαίνει και την επιστροφή του στα κοινά της ομάδας. «Την Παρασκευή έρχεται μια σημαντική μέρα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, γιατί τότε ορίστηκε η συνάντηση με τον Δήμο Αθηναίων και για πρώτη φορά θα γνωστοποιηθεί η πρόταση της Πολιτείας σε σχέση με το κλειστό γήπεδο στον Βοτανικό.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει στη συνάντηση ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλου. Θυμίζουμε ότι έχουν περάσει έξι μήνες, χωρίς να έχει ενασχόληση με τα καθημερινά θέματα της ομάδας.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η παρουσία του δεν σημαίνει επιστροφή στα κοινά. Είναι όμως ένα θέμα κομβικής σημασίας, διότι η οικογένεια Γιαννακόπουλοι είναι 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να την ακούσει άλλος. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε διαδικασία πώλησης. Αντιλαμβάνεστε ότι άλλο πράγμα είναι να πωλείται ο Παναθηναϊκός με γήπεδο», τόνισε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω