Web Radio: Η ώρα των ακροατών σήμερα στις 20:00!

Μετά από επιθυμία αρκετών αναγνωστών Η Ώρα των ακροατών έρχεται σήμερα στις 20:00 στο web radio του Trifillakia.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις που τρέχουν στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Είμαστε εδώ για να κουβεντιάσουμε για το νέο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν που ξεκινάει. 

ΜΑΤ και Νίκος θα απαντήσουν στα ερωτήματά σας και θα ανοίξουν τις γραμμές για να συνομιλήσουν μαζί σας για Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσουμε για πολύ μπάσκετ και ποδόσφαιρο. 

Μια μεγάλη αλλαγή θα γίνει σήμερα στον τρόπο που θα μπορεί κάποιος να βγαίνει στον αέρα με στόχο να το κάνουμε πιο εύκολο για εσάς. Ο τρόπος λοιπόν με τον οποίο θα βγαίνετε να μιλάτε είναι μέσω του Zoom το οποίο πλέον είναι γνωστό σε όλους μας. Εδώ μια προσοχή επειδή οι θέσεις που έχει το Ζοοm είναι συγκεκριμένες, παρακαλούμε να μπαίνουν μέσα μόνο όσοι ακροατές θέλουν να επικοινωνήσουν με την εκπομπή. Και κατά τον ίδιο τρόπο μόλις ολοκληρώνεται η επικοινωνία να αποχωρούν για να δίνουν τη δυνατότητα και σε άλλους ακροατές να μιλήσουν. Επομένως το Zoom το χρησιμοποιούμε μόνο όσοι θέλουμε να βγούμε στην εκπομπή.

Για να εισέλθετε στο Zoom και να μπορέσετε να μιλήσετε θα πρέπει να εισέλθετε εδώ  και κατόπιν να πληκτρολογήσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

Meeting ID: 358 647 9953

Passcode: Panatha

Μας ακούτε μέσω υπολογιστή στα link http://trifillakiagr.radio12345.com/

Μέσω κινητών κατεβάζοντας την εφαρμογή του Listen2myradio και κάνοντας αναζήτηση τον σταθμό trifillakiagr

Για όσους δεν μπορέσουν να μας ακούσουν live η εκπομπή θα ανεβεί αργότερα μαγνητοσκοπημένη στον λογαριασμό του Trifillakia.gr στο Mixcloud όπου μπορείτε και να μας ακολουθήσετε.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε. Σας περιμένουμε στον αέρα!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω