Βαλίτσες για Κίνα, ώστε να επιστρέψει σε γνώριμα… λημέρια ετοιμάζει ο Τζίμερ Φριντέτ!

Σύμφωνα με τον Emiliano Carchia του «Sportando», ο Αμερικανός γκαρντ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, καθώς φέρεται να έδωσε τα χέρια με τους Σανγκάη Σαρκς, στους οποίους αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι το 2019. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ομάδα προπονητής είναι ο Μάνος Μανουσέλης!

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο 31χρονος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Κίνας, έναντι 1,6 εκατ. δολαρίων, δηλαδή 100.000 δολάρια λιγότερα απ’ όσα προέβλεπε εκείνο με τους «πράσινους» για τη σεζόν 2020/21.

Το «τριφύλλι» ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός στην καριέρα του έμπειρου γκαρντ, όπου σε 27 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα είχε 12,9 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ σε 18 παιχνίδια στην Α1 μέτρησε αντίστοιχα 13,7 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω