Ο Μάρκους Φόστερ είναι το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα εδώ και αρκετές μέρες. Την ίδια στιγμή το «τριφύλλι» ρίχνει το βάρος στις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ, όσον αφορά την ενίσχυσή του.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να... χτενίζουν την αγορά, με σκοπό να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εντοπίσει μία περίπτωση την οποία παρακολουθούν με ενδιαφέρον.

Ο παίκτης αυτός είναι ο Μάλκολμ Χιλ. Ο 24χρονος γκαρντ από το Σεντ Λουις του Μιζούρι έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. 

Όπως αναφέρει ο Εμιλιάνο Κάρτσια, του Sportando, οι «πράσινοι» κοιτάζουν την περίπτωσή του, έχοντας ξεχωρίσει τον Χιλ για την δεινότητά του στο εκτελεστικό κομμάτι. Άλλωστε, τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ παραγωγικές εμφανίσεις, καθώς μέτρησε 20,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά αγώνα με την φανέλα της Αστάνα στην VTB League.

Ο Χιλ είναι απόφοιτος του Illinois στο οποίο φοίτησε από το 2013 έως το 2017, ενώ από την σεζόν 2017-18 έως και σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος... Ευρώπης, καθώς έχει αγωνιστεί σε Βόννη (2017-18) και Λούντβιγκσμπουργκ (2018-19) πριν μετακομίσει στο Καζακστάν για λογαριασμό της Αστάνα.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω