Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να σηκώσει τα συμβόλαια που είχε φέτος»

Αδύνατη είναι η διατήρηση των μέχρι πρότινος οικονομικών δεδομένων στο μπάσκετ στην μετα-κορωνοϊό εποχή και ο Δημήτρης Κοντός αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στις συνέπειες που θα υπάρχουν αναπόφευκτα στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού.

«Δεν έχουν αρχίσει ακόμη συζητήσεις με τους παίκτες. Η Ευρωλίγκα συμφώνησε με την Ένωση Παικτών, αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά για κάθε κλαμπ. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι και η Ζαλγκίρις εξαρτώνται πολύ από τον κόσμο τους, ενώ η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ παίρνουν ποσοστό από τα πολλά χρήματα του ποδοσφαίρου και η ΤΣΣΚΑ από το κράτος. Πάμε σε μια τελείως διαφορετική χρονιά, που δεν θα έχει καμία σχέση με την φετινή, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε πολλές ομάδες, αν όχι σε όλες. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει τα συμβόλαια που είχε φέτος, σε καμία περίπτωση
», τόνισε.

«Οι παίκτες έχουν δουλέψει μέχρι τις 10-15 Μαρτίου. Ο Παναθηναϊκός από τότε και έπειτα είναι σε αναστολή, σε όλα τα επίπεδα. Οι παίκτες μέσω της ELPA ζήτησαν να πληρωθούν και τον Απρίλιο, κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει χάσει πάρα πολλά λεφτά από αυτή τη διαδικασία. Δεν μιλάμε για μια ζημιά 1-2 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη δεν μπορούμε να την υπολογίζουμε ακριβώς, αλλά είναι πολύ μεγάλη, μεγαλύτερη από το 35% και το ζήτημα είναι πολύ μεγάλο επειδή και η νέα σεζόν θα αρχίσει χωρίς κόσμο. Το θέμα είναι να αντέξουν οι ομάδες τους τριγμούς», πρόσθεσε.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω