Το ζήτημα των περικοπών και του ύψους στο «ψαλίδι» που θα επιβληθεί στους μισθούς των παικτών κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Ευρώπη. Οι ομάδες της Euroleague έφτασαν σε αρχική συμφωνία με την ELPA, όμως το Slam Dunk σας αποκάλυψε πως η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη και πως το 8-3 στις ψήφους βρήκε στην... αντίθετη πλευρά τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε για πρώτη φορά θέση σε δημόσιο επίπεδο και σχολίασε την στάση των παικτών μέσω του Instagram. Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε σε σχόλιο follower για το μέλλον του μπάσκετ και τόνισε:

«Οι παίκτες να βάλουν πλάτη; Χα χα καλό... Εδώ ζητάνε να πληρωθούν το 80% του συμβολαίου τους ενώ δούλεψαν το 65%... Να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω