Σύμφωνα με το 15min και τον Ντονάτας Ουρμπόνας, οι πράσινοι έχουν κυκλώσει το όνομα του 27χρονου φόργουορντ της Άλμπα Βερολίνου, ο οποίος φέτος έκανε σπουδαία σεζόν στην EuroLeague με 13.8 πόντους (με 39.8% στα τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.1 λάθη ανά 26'58'' συμμετοχής. Ο ύψους 2μ00 παίκτης αγωνίζεται στο "3" και το "4" (σε χαμηλά σχήματα) και αποτέλεσε την τελευταία διετία βασικό στέλεχος της γερμανικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του Αΐτο Ρενέσες.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, αλλά και το γεγονός πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Άλμπα Βερολίνου. Εκφράζεται πάντως η πεποίθηση πως θα αποχωρήσει από τη Mercedes-Benz Arena το καλοκαίρι, όπως και να έχει. Είτε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είτε για άλλον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω