Νέα εκπομπή από το web radio του Trifillakia.gr σήμερα, οι γραμμές ανοίγουν ξανά για εσάς και βγαίνουμε πάλι στον αέρα σήμερα στις 19:00!

Το Trifillakia.gr παραμένει πιστό στο #μενουμεσπιτι και θα σας κάνει παρέα με την πιο αγαπημένη ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή που επανέρχεται δυναμικά για να μείνει.

Μετά από επιθυμία αρκετών αναγνωστών Η Ώρα του Εξάστερου έρχεται σήμερα στις 19:00 στο web radio του Trifillakia.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις που τρέχουν στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Είναι εδώ για να κουβεντιάσουμε για όποιο θέμα επιθυμείτε. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο μπορούμε τις σκέψεις μας από αυτό που μας συμβαίνει τις τελευταίες μέρες ελέω του κορονοϊού.

ΜΑΤ, Νίκος και Jimmy Green θα απαντήσουν στα ερωτήματά σας και θα ανοίξουν τις γραμμές για να συνομιλήσουν μαζί σας για Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσουμε για πολύ μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Μας ακούτε μέσω υπολογιστή στα link http://trifillakiagr.radio12345.com/  

Μέσω κινητών κατεβάζοντας την εφαρμογή του Listen2myradio και κάνοντας αναζήτηση τον σταθμό trifillakiagr

Για να βγείτε στον αέρα να μιλήσετε μαζί μας κάνετε αναζήτηση στο Skype με το όνομα Trifillakia Gr και μας στέλνετε αίτημα φιλίας. Κατόπιν σας αποδεχόμαστε και όποιος θέλει να βγει στον αέρα μας στέλνει γραπτό μήνυμα στο Skype.

Για όσους δεν μπορέσουν να μας ακούσουν live η εκπομπή θα ανεβεί αργότερα μαγνητοσκοπημένη στον λογαριασμό του Trifillakia.gr στο Mixcloud όπου μπορείτε και να μας ακολουθήσετε.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω