Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ φέτος. Ο διεθνής σέντερ, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και ξεχωρίζει τους παίκτες που πρέπει να σταματήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να πάρει τη νίκη.

Χαρακτηρίζει πολύ σημαντικές τις νίκες στο ΟΑΚΑ για την εξασφάλιση της πρόκρισης στα playoffs της Euroleague, ενώ για τον στόχο της τετράδας, που δίνει πλεονέκτημα έδρας, αναφέρει ότι εξαρτάται και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

Για το ματς με Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Ερχόμαστε από ένα αρκετά μεγάλο κενό από την Euroleague, αλλά σίγουρα θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ».

Για τον Μίροτιτς: «Όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολύ καλοί. Ξεκινάμε από τον Μίροτιτς που πολεμά για το βραβείο του MVP φέτος. Σίγουρα, θα είναι από τους βασικούς στόχους για εμάς να τον σταματήσουμε, αλλά και τους άλλους παίκτες, όπως ο Ντέιβις».

Για το ότι ακολουθεί και αγώνας με την Ρεάλ: «Θα πάμε παιχνίδι-παιχνίδι, πρώτα με την Μπαρτσελόνα, μετά με τη Ρεάλ. Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Μακάρι να τα κερδίσουμε και τα δύο, αλλά σίγουρα θα είναι μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το ΟΑΚΑ: «Θέλουμε τις νίκες μέσα στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ σημαντικές, και όσο πιο πολλές μπορούμε να πάρουμε εκτός έδρας θα μας βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε μια θέση στα πλέι οφ».

Για το Final Four: «Εκτός από εμάς, είναι και πως θα τύχουν και στους υπόλοιπους αγώνες. Σίγουρα είναι ένας στόχος που τον θέλουμε και μακάρι να γίνει».

Για τη βελτίωσή του: «Εκτός από την έλευση του κόουτς, ήταν ένα σύνολο δουλειάς και προπόνησης. Πέρσι προετοιμάστηκα για τη φετινή χρονιά. Προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με αγώνα, πάω και καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω