Στόχος κλείδωσε: Βερολίνο 2016!

Δεδομένα η φετινή χρονιά ήταν από τις πιο περίεργες του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Θα έλεγα ότι την παρομοιάζω με τη σεζόν 96-97 καθώς όσοι θυμούνται οι δύο αυτές χρονιές έχουν πολλές ομοιότητες. Αυτή η χρονιά έχει ακόμα ένα τίτλο και ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για αυτό ακόμα κι όλα είναι εναντίον του και εννοώ τραυματισμούς, τιμωρίες και μειονέκτημα έδρας.

Ανεξάρτητα όμως από το τι θα γίνει στο φετινό πρωτάθλημα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει πως του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει ρότα. Το πλάνο και ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν θα είναι άλλος από το φάιναλ φορ του Βερολίνου και την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Η φετινή χρονιά ήταν διδακτική για όλους και θα βοηθήσει ώστε να αποφευχθούν αρκετά πράγματα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης και αυτό θα πράξει από το καλοκαίρι. Η ομάδα λειτουργεί με απόλυτη ηρεμία και καθαρό πλάνο και αυτό είναι το σημαντικό σε αυτή τη φάση. Ο Παναθηναϊκός θα επιλέξει πρώτα τον προπονητή του με μεγάλη προσοχή και μετά θα προχωρήσει στις μεταγραφές. Ήδη τα φαξ και οι προτάσεις για προπονητές έχουν αρχίσει να πέφτουν και κάθε ένας εξετάζεται με μεγάλη προσοχή. Φυσικά μην περιμένετε να μπούμε σε ονοματολογία πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τις μεταγραφές των παικτών είναι ειλημμένη απόφαση να ενισχυθεί το ρόστερ ποιοτικά και έτσι θα έρθουν Έλληνες και ξένοι που θα αξίζουν να φοράνε την φανέλα αυτή και θα ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Είναι κατανοητό άλλωστε ότι με παίκτες τύπου Νέλσον, Μπλούμς, Σλότερ κτλ δεν πας φάιναλ φορ. Αυτοί οι παίκτες θα έρθουν να προστεθούν στους παίκτες που θα μείνουν στην ομάδα για να φτιάξουν ένα ισχυρό σύνολο για του χρόνου. Επίσης υπάρχει η σκέψη κάποιοι από τα ταλαντούχα παιδιά να δοθούν δανεικοί για να αρχίσουν να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση αφουγκράζεται τον κόσμο και νωρίς καθόρισε τον στόχο για την επόμενη χρονιά. Και αυτό είναι το σημαντικότερο καθώς ανάλογα με τον στόχο κινείσαι και μεταγραφικά. Ενωμένοι θα ξαναφτάσουμε στην κορυφή. Το κυνήγι της Ρεάλ μόλις ξεκίνησε!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω