Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ο Παναθηναϊκός έχει κενά στο ρόστερ του που εστιάζονται στην γραμμή των γκαρντ και στην γραμμή των ψηλών. Είναι επίσης παραδεκτό ότι έχει αργήσει χαρακτηριστικά να προχωρήσει στις προσθήκες που πρέπει καθώς έχουμε μπει στον Φλεβάρη.

Η μοναδική προσθήκη που έγινε ήταν αυτή του... έβδομου ξένου καθώς αντικατέστησε τον Μπράουν με τον Ράουτινς. Για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν είχε καμία λογική καθώς δεν έδωσε την παραμικρή βοήθεια στις πραγματικές ανάγκες του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε έναν καλό αμυντικό και ψηλό κορμί στα γκαρντ, όμως ο Πιτίνο προτίμησε να φέρει έναν παίκτη που δεν έχει παραστάσεις από Ευρωλίγκα και που δεν φημίζεται για την σκυλίσια άμυνά του και την ταχύτητά του. Το δυνατόν του προσόν είναι το μακρινό σουτ, κάτι που ο Παναθηναϊκός το είχε σε πολύ καλό βαθμό και πριν. Επιπλέον η αποχή του από τα παρκέ για περίπου 8 μήνες φαίνεται ακόμη αφού προσπαθεί να μπει σε ένα υψηλό αγωνιστικό ρυθμό.

Με το χρόνο για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει επικίνδυνα πλέον, ο Παναθηναϊκός αν θέλει να προσθέσει παίκτη πρέπει να το κάνει τώρα. Με κάτι λιγότερο από 15 μέρες να μας χωρίζουνε από την μεταγραφική αυλαία και με τη διακοπή των δύο εβδομάδων να βοηθάει σε όποιον έρθει για να ενταχθεί πιο ομαλά, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανεβάσει τους μεταγραφικούς του ρυθμούς έστω και την ύστατη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η αγορά έχει λάβει το σήμα για την απόκτηση ψηλού που μπορεί να κάνει την διαφορά αφού ο Πιτίνο αποφάσισε να γίνει εκεί η ενίσχυση σκεπτόμενος ίσως και την επιστροφή του Αθηναίου στα γκαρντ που μπορεί να δώσει λίγη βοήθεια ακόμη.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν ψάχνει μια καλή ευκαιρία και από ότι φαίνεται την ψάχνει στο πρωτάθλημα της μακρινής Κίνας θέλοντας να εκμεταλλευτεί την στενάχωρη συγκιρία με τον Κωρονοϊό που θα οδηγήσει ενδεχομένως σε λουκέτο το τοπικό πρωτάθλημα. Αυτό θα έχειως αποτέλεσμα οι Αμερικανοί παίκτες που αγωνίζονται εκεί να ψαχτούν για άλλες πολιτείες και όχι απαραίτητα για τις Ηνωμένες.

Είναι αρκετοί οι παίκτες που θα αναζητήσουν συμβόλαια στην Ευρώπη για να μην μείνουν εκτός αγώνων από τον Φλεβάρη. Εκεί λοιπόν θέλει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός που μπορεί να προσελκύσει έναν ξένο παίκτη με ψηλό κασέ λόγω της συγκεκριμένης ιδιομορφίας. Όποιος παίκτης θα μείνει ελεύθερος θα είναι πληρωμένος για τη σεζόν, επομένως θα μπορέσει να έρθει με χαμλότερες οικονομικές απαιτήσεις.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα καθώς πλέον φτάσαμε στο παρά πέντε και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω