Η ώρα των φιλάθλων 05/05! (REC)

Μια νέα web radio εκπομπή μπαίνει στο πρόγραμμα της σελίδας και δίνει έμφαση στους αναγνώστες που θέλουν να μιλήσουν και να κάνουν διάλογο. Αυτή η εκπομπή θα είναι αποκλειστικά για τους φίλους της σελίδας μας.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι μας βρείτε στο Skype με το όνομα Trifillakia Gr και να μας στείλετε αίτημα φιλίας. Η εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα από τη γνωστή πλατφόρμα trifillakiagr.listen2myradio.com. Η πλατφόρμα είναι πλέον διαθέσιμη και σε εφαρμογή για τα smartphones.

Για να βγείτε στον αέρα και για την σωστή ροή της εκπομπής θα πρέπει να δηλώσετε το όνομα που θα σας βρούμε στο skype με σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση. Για όσους δουν τελευταία στιγμή το άρθρο για την εκπομπή και θέλουν να βγουν στον αέρα, αφού μας στείλουν αίτημα φιλίας αρκεί να μας στείλουν ένα μήνυμα στο skype ότι επιθυμούν να βγούν στον αέρα. Προτεραιότητα θα έχουν οι ακροατές που το έχουν δηλώσει εδώ.

Κάθε ακροατής μπορεί να βγει στον αέρα και θα έχει δικό του χρόνο να εκφέρει τις απόψεις του και πολλές φορές να κάνει και διάλογο με άλλους ακροατές που θα θέλουν να παρέμβουν.

H ώρα των φιλάθλων by Trifillakia_Gr on Mixcloud

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

www.betcatalog.net