Διερεύνηση για να αφουγκραστούμε τον κόσμο!

Δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι την ομάδα μας την λατρεύουμε και τη θέλουμε πάντα πρωταγωνίστρια. Αυτό όμως τις περισσότερες φορές απαιτεί και χρήματα. Με δεδομένο λοιπόν ότι το μπάτζετ δεν δείχνει να ξεκολλάει από τα φετινά δεδομένα, ένας αναγνώστης έκανε μια καινοτόμο πρόταση ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Έχουμε πει ότι σε αυτή τη σελίδα είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση αφορά το καλό του Παναθηναϊκού και επομένως δεν θα μπορούσε η συγκεκριμένη πρόταση να περάσει απαρατήρητη.

Αυτό που μας ενδιαφέρει να δούμε και για το αν μπορεί να υλοποιηθεί είναι η δική σας άποψη και φυσικά επιπλέον προτάσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να απαντήσετε ειλικρινά σε κάποια ερωτηματολόγια που βρίσκονται στο τέλος του άρθρου και αν θέλετε να μας πείτε και κάποια γνώμη ή ιδέα με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση. Η πρόταση του αναγνώστη μας λοιπόν αφορά μια παρόμοια διαδικασία με την Παναθηναϊκή Συμμαχία με μια απλούστερη μορφή. Φυσικά σε πρώτη φάση είναι σε γενικό επίπεδο και για να προχωρήσει σε πιο ειδικό χρειαζόμαστε την άποψή σας.

Για να μην σας κουράσουμε σε πρώτη φάση μια και υπάρχουν και τα ερωτηματολόγια μεταφέρουμε αυτούσια την πρόταση του αναγνώστη που εκφράστηκε μέσα από σχόλιο...

"Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αγαπητέ και θα προτείνω οι 20.000 κόσμου που ακολουθούμε πίστα την ομάδα να κάνουμε μια δωρεά 100€ το χρόνο για να αγοράζουμε στην ομαδάρα μας δυο παίκτες του ενός εκατομμυρίου ή τρεις των επτακοσίων χιλαδων . Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι με αυτό το εκατοστάρικο (8€/μήνα) θα μπορούσε να ενισχύσουμε το Μπατζετ της ομ´αδας με 2,0 εκατομμύρια το χρόνο. Νομίζω ότι για την καψούρα μας, τη περιφανια μας 8 € / μήνα ειναι ευτελές ποσό. Ειμαστε εδώ να βρούμε την διαδικασία να το υλοποιήσουμε και να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη για το μεγαλύτερο μπασκετικό Ευρωπαϊκό σύλλογο. "

Σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει το πως ακούγεται σαν ιδέα και όχι να εστιάσουμε στο οικονομικό κομμάτι της πρότασης.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για να είναι ασφαλέστερο το δείγμα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω