Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα και ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. Βλέπετε, με την απουσία των Πειραιωτών από την Basket League, τα ντέρμπι της regular season της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Παράλληλα, θεωρείται σχεδόν απίθανο να διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι «αιώνιοι» στα πλέι οφ. Επομένως, το ματς της Παρασκευής (6/12) όλα δείχνουν πως θα είναι το μοναδικό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στο Μαρούσι την τρέχουσα σεζόν.

Ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως είναι λογικό, περιμένει με μεγάλη ανυπομονήσια το εν λόγω παιχνίδι. Άλλωστε, η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν πριν από περίπου 10 μήνες, στο επεισοδιακό ματς του Κυπέλλου Ελλάδας (13/2), όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποχωρήσει στο ημίχρονο.

Τα εισιτήρια, λοιπόν, κάνουν... φτερά και το sold out είναι προ των πυλών, καθώς πλέον έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω