Δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη νέα ήττα στην Ευρωλίγκα αυτή την φορά από την Αρμάνι Μιλάνο. Η Sportday στο σημερινό της φύλλο έχει άλλη άποψη. Επαναφέρει το όνομα του Ρικ Πιτίνο και μέσω της στήλης της «ο τρελός του χωριού» υποστηρίζει ότι έχει γίνει επαφή με πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναφέρει πως ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων είχε ήδη μια επικοινωνία με τον Αμερικανό προπονητή και πως οι πιθανότητες επιστροφής του είναι σαφώς περισσότερες συγκριτικά με εκείνες του Μαϊου. Ο Πιτίνο σκέφτεται ότι έχει αφήσει μια δουλειά στη μέση και πως οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Ευρωλίγκα με τους ΝΒΑερς που έχουν αποκτηθεί από τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή είναι δελεαστικές.

Οι πράσινοι –όπως υποστηρίζει- η εφημερίδα οδηγήθηκαν σε αυτή την λύση όχι μόνο με τις δύο ήττες της ομάδας αλλά και διότι θεωρούν πως με τον Αργύρη Πεδουλάκη δύσκολα θα μπορέσει να γίνει η υπέρβαση που ονειρεύονται. Όπως και για λόγους πρεστίζ... Ο Αμερικανός εμπνέει περισσότερο τους παίκτες και διαφορετικά αντιμετωπίζουν εκείνον άρα και την ομάδα οι διαιτητές.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω