Εντυπωσιακή η εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι, σε φιλικό στο κλειστό «Α.Παπανδρέου». Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδειξε τις επιθετικές αρετές της στα δυτικά προάστια.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο φινάλε του πρώτου μέρους οι νταμπλούχοι Ελλάδος πέτυχαν πάνω από 60 πόντους (51-64 στο 20ο λεπτό του αγώνα), με τους Ράις και Φριντέτ να... εκτελούν με κάθε τρόπο την άμυνα της ομάδας του Ηλία Ζούρου.

Επιθετικά το «τριφύλλι» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τους 100 πόντους στο 36ο λεπτό του αγώνα. Οι «πράσινοι» με 3'21'' για το τέλος του αγώνα έφτασαν τους 101 πόντους, έχοντας προβάδισμα 16 πόντων στην αναμέτρηση (85-101).

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κυριαρχήσουν σε ένα ακόμα φιλικό, με τον Ταϊρίς Ράις να ηγείται για την ομάδα του και τους Φριντέτ, Τόμας και Ουάιλι να τον πλαισιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για ένα ακόμα παιχνίδι το «τριφύλλι» έδειξε πως έχει πολλούς τρόπους για να «εκτελέσει» την αντίπαλη άμυνα. Στα δύο πρώτα... δείγματα της νέας σεζόν, με Ηρακλή και Περιστέρι έδειξε πως το φετινό ρόστερ διαθέτει πληθώρα λύσεων, που είναι ικανές να... εκτελέσουν κάθε αντίπαλο!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω