O κόσμος του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει. Κυρίως έχει ξανά ένα όραμα. Οι ανακοινώσεις των μεταγραφών των Τζίμερ Φριντέτ και Ουέσλι Τζόνσον γεμίζουν αισιοδοξία τους «πράσινους», οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το μεγάλο πρότζεκτ του Βοτανικού.

Ωστόσο, υπάρχει ένα νούμερο που έχει το δικό του ενδιαφέρον και λέει πολλά, αν βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα... Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίοδος ανανεώσεων των διαρκείας του μπασκετικού Παναθηναϊκού έκλεισε με αύξηση 16% σε σχέση με πέρυσι!

Βέβαια, το φετινό διάστημα είχε μια μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι. Το καλοκαίρι του 2019 η περίοδος των ανανεώσεων κράτησε 11 μέρες (2-13 Ιουλίου), ενώ πέρυσι διήρκεσε 28. Η αύξηση της τάξεως του 16% παρατηρήθηκε σε λιγότερο από το μισό διάστημα, σε σχέση με αυτό που είχε δοθεί το καλοκαίρι του 2018 για τις ανανεώσεις των κατόχων των διαρκείας.

Το νούμερο είναι εντυπωσιακό και δείχνει τις προθέσεις του κόσμου του «τριφυλλιού» από πολύ νωρίς. Για την ακρίβεια, πριν καν ανακοινωθεί ο Τζίμερ Φριντέρ (15/7) και φυσικά ο Ουέσλι Τζόνσον (22/7). Στις 13 Ιουλίου, όταν και ολοκληρώθηκε η σχετική προθεσμία για τις ανανεώσεις, ο Αμερικανός «μπόμπερ» είχε συμφωνήσει με τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά δεν είχε υπογράψει και δεν είχε ανακοινωθεί.

Επομένως, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τη σημασία του +16%, όταν δεν είχε σκάσει ούτε η πρώτη... βόμβα.

Αυτός ο αριθμός δείχνει και τι πρόκειται να γίνει φέτος. Το κοινό του «τριφυλλιού» έχει... ζεσταθεί για τα καλά και αυτό φαίνεται και από την οικονομική βοήθεια πολλών στο Pao Alive και από την κίνηση των διαρκείας.

Πλέον θα αρχίσει να φαίνεται η διαφορά στις πωλήσεις συγκριτικά με το περσινό καλοκαίρι στο σύνολο των καρτών διαρκείας και όχι μόνο στις ανανεώσεις. Με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει υψηλές βλέψεις και όλοι στο «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν τον κόσμο στο πλευρό τους για άλλη μια χρονιά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω