Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ σχολίασε: «Συμφωνήθηκε από όλες τις ομάδες πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η τρομοκρατία και όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες 72 ώρες. Τώρα μάθαμε και για την βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σταματήσει το πρωτάθλημα για δικούς του λόγους. Συζητάει δύο ώρες για νομικά θέματα. Θέλουμε να προχωρήσουμε για το μπάσκετ. Θέλουν να το πάνε πίσω, για έναν αγώνα που έχουν ήδη κερδίσει, το Ολυμπιακός - Προμηθέας. Κατάφεραν με τον τρόπο τους να μην διαιτητεύσει ο Αναστόπουλος. Όσα κάνουν αποδεικνύουν ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ακούω ότι έχουν; Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Είναι λόγω του ότι θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ; Ούτε αυτό μπορώ να το γνωρίζω. Είδαν ότι τους κράζουν όλα τα media και τότε ήρθαν. Αυτό δείχνει ποιος αγαπάει το μπάσκετ και ποιος θέλει το προσωπικό του συμφέρον. Είδαμε φωτογραφίες τους με κουκουλοφόρους από το ΣΕΦ. Είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος για τους χούλιγκαν που πήγαν στο σπίτι του Αναστόπουλου. Γύρισε ο κύριος Σκινδήλιας και είπε ότι δεν ήταν χούλιγκαν του Ολυμπιακού και ότι θα μας κάνει μήνυση. Κοροϊδευόμαστε;».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τα πλέι οφ, είπε: «Δεκατρείς ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Δεν γίνεται άμεσα, γιατί πρέπει να έχουν επικύρωση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του δεν αφήνει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Δείχνει ότι θέλει να πάει πίσω το πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να θέλει ό,τι θέλει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Συμφωνήσαμε με τον κ. Λιόλιο. Νο. 1 πρόβλημα είναι όσα έχουν γίνει με την τρομοκρατία. Η Πολιτεία δεν δρα, άρα είναι συνένοχη. Πρέπει να τα τιμωρούμε αυτά. Συμφωνήσαμε πως υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία, στις ώρες, στις εγκαταστάσεις και στα τηλεοπτικά δικαίωματα. Η βία είναι σημαντικότερο ζήτημα. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Και η διαιτησία είναι σημαντικό ζήτημα, γιατί μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα» και για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος συμπλήρωσε:

«Είπαμε πως θα συζητηθούν αυτά το καλοκαίρι. Πρέπει στη συζήτηση να είναι μόνο οι ιδιοκτήτες. Αυτό ζήτησα. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε καλές ιδέες με την εξυπνάδα που έχουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος».

Όσο για το αίτημα του Λαυρίου για αναδιάρθρωση και το αν ο ίδιος περιμένει να παίξει το «τριφύλλι» με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, ανέφερε: «Σίγουρα. Αυτά που γίνονται εδώ και μήνες με την ΚΕΔ να μην ορίζει διαιτητές... Ο Παναθηναϊκός είχε πει ότι δεν θα μείνει παρατηρητής στο χατήρι του Ολυμπιακού. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογς στην Ελλάδα. Θα αντιδρούσαμε. Είχαμε εξηγήσει πως αυτό δεν θα περάσει μέχρι τέλους. Έκανε όσα έκανε ο Ολυμπιακός. Δεν κατεβήκαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η θέση μου δεν αλλάζει. Το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να αφήσω τους οπαδούς μας να μην πάρουν την χαρά να λύσουμε το πρόβλημα εντός των τεσσάρων γραμμών, όπως κάνουμε πάντα. Αν έρθει ο Ολυμπιακός να παίξει θα τον υποδεχθούμε στο ΟΑΚΑ, ίσως όχι με 20άρα, αλλά με 40άρα». 

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω