O εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως τονίζει η «Live Sport», προκειμένου η ελληνική πρωτεύουσα να αναλάβει τη διεξαγωγή της κορυφαίας φάσης της διοργάνωσης, είτε το 2020 είτε το 2021, παίρνοντας το όνομα τω εμβληματικών ηγετών του Παναθηναϊκού, που τον οδήγησαν στην κατάκτηση 6 ευρωπαϊκών τροπαίων.

Το αν θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες 10 μέρες περίπου, καθώς αυτή τη στιγμή, για το 2020, η Αθήνα είναι υποψήφια μαζί με το Παρίσι. Αν αναλάβει, πάντως, το επόμενο Final Four, τότε το κόστος της μικρής ανακαίνισης, που θα χρειαστεί το ΟΑΚΑ, θα είναι της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, με το σχετικό κονδύλι να έχει ήδη εγκριθεί. Παράλληλα, οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ ελέγχουν το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί το έργο αυτό ακόμη και αυτό το καλοκαίρι, κάτι που είναι οριακό σε σύγκριση με τις υποχρεώσεις Παναθηναϊκού και, ίσως, ΑΕΚ, που αρχίζουν τον Οκτώβριο για την επόμενη χρονιά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω