Το «τριφύλλι» στο πλαίσιο της τελικής του αντεπίθεσης στην Euroleague προχώρησε στην απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ και του Άντριαν Πέιν. Ο πρώτος κατάφερε να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσει από την πρώτη στιγμή, όμως ο δεύτερος δεν έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Euroleague έπαιξε σε τέσσερα ματς, όμως πήρε συνολικά μόλις 27 λεπτά (6:49 ανά αγώνα), έχοντας «φτωχούς» μέσους όρους (2,5 πόντους με 37,5% δίποντα και 3 ριμπάουντ).

Ο Αμερικανός σέντερ, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο ΝΒΑ, δεν μπόρεσε να μπει στη φιλοσοφία του Ρικ Πιτίνο, έκανε λάθη μέσα στο παρκέ και όλα αυτά ήρθαν την ώρα που το μεγάλο πρότζεκτ των Κυπελλούχων Ελλάδας, ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε τη δική του, εντυπωσιακή «εκτόξευση» και ο Ίαν Βουγιούκας έδινε σταθερά, ποιοτικά λεπτά.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποφάσισε να «κόψει» τον Πέιν από το ρόστερ του την Τετάρτη (13/3) και να συνεχίσει με έξι ξένους (Λεκαβίτσιους, Κιλπάτρικ, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Τόμας, Γκιστ) και τρεις σέντερ (Γκιστ, Παπαγιάννης, Βουγιούκας), ώστε να υπάρχει καλύτερη ισορροπία στο ρόστερ.

Μάλιστα, ο 28χρονος ψηλός δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού θα συνεχίσει στη γαλλική Βιλερμπάν.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω