Ψέμματα και χρόνος τελείωσαν! Λύση συμβολαίων και μεταγραφή σουτέρ και σέντερ!

Ο Παναθηναϊκός ναι ήταν βελτιωμένος. Ο Παναθηναϊκός ναι σαν εικόνα ίσως είχε την καλύτερη φετινή του σε εκτός έδρας ματς με υψηλού επιπέδου αντίπαλο. Αλλά κάποια πράγματα πλέον βγάζουν μάτια και χρόνος δεν υπάρχει.

Ήδη ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 10 ήττες όταν πέρσι όλη την κανονική περίοδο είχε 11. Βγήκε πάλι εκτός οκτάδας και με πρόγραμμα παλούκι δεν έχει ούτε μια μέρα περιθώριο να την πετάξει.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος στην άμυνα αλλά για μία ακόμη φορά πληγώθηκε από τα ριμπάουντ λόγω του κενού στο 5 και από τα κακά ποσοστά ευστοχίας σχεδόν όλων των παικτών.

Τη νέα μεγάλη εμφάνιση του Παπαπέτρου προσπάθησε να την ακολουθήσει ο Λεκαβίτσιους ενώ ο Γκιστ τουλάχιστον πάλεψε σε σχέση με άλλα παιχνίδια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπιασε το επίπεδο που πρέπει. Άλλη μια άθλια εμφάνιση από τον Λάσμε του οποίου το συμβόλαιο πρέπει να λυθεί τάχιστα.

Η ομάδα θέλει πεντάρι από το πάνω ράφι και έναν σουτέρ στο 2-3 για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική. Και τα θέλει όχι σήμερα αλλά χτες! Κάθε εβδομάδα που θα περνάει χωρίς ενίσχυση θα είναι μια εβδομάδα χαμένη για τον Παναθηναϊκό που τον περιμένει εκτός έδρας η Ζαλγκίρις και η Μακάμπι.

Εντείνετε τις κινήσεις για δύο ακόμα παίκτες πριν να είναι αργά!

Υ.Γ Ένα αμυντικό ριμπάουντ για μια ακόμη φορά και οι τρεις σέντερ του Παναθηναϊκού το λές και ντροπή!

Υ.Γ.1 Το τι έγινε στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό αποτυπώνεται πλήρως τώρα!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω