Μετά την προφορική συμφωνία με τον Κιλπάτρικ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήρθε σε συμφωνία και με τον Τζέιμς Νάναλι. Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 οι πράσινοι τα βρήκαν και με τον Αμερικανό περιφερειακό.

Πλέον, το μπαλάκι είναι στα χέρια του Ρικ Πιτίνο καθώς ο Αμερικανός κόουτς θα αποφασίσει ποιον από τους δύο θα αποκτήσει το τριφύλλι.

O Νάναλι, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Καβάλα τη σεζόν 2012/13. Τα επόμενα χρόνια δοκίμασε να παίξει στο ΝΒΑ, υπέγραψε συμβόλαιο σε Ατλάντα και Φιλαντέλφια, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη, με κορυφαία στιγμή του την κατάκτηση της EuroLeague.

Την σεζόν 2017/18 είχε 8,8 πόντους σε 20,6 λεπτά κατά μέσο όρο με την Φενέρμπαχτσε. Την σεζόν που διανύουμε ο Νάναλι είχε μόνο 2,1 πόντους σε 4,9 λεπτά κατά μέσο όσο στη Μινεσότα, παίζοντας σε 13 αγώνες.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω