Στον πάγκο με την ΤΣΣΚΑ ο Πιτίνο!

O 66χρονος προπονητής ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στους πρωταθλητές Ελλάδας την Τετάρτη (26/12), η οποία ήταν ημέρα εξελίξεων. Ο Πιτίνο πάτησε ελληνικό έδαφος, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από το «τριφύλλι» και έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της αναμέτρησης με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο άλλοτε τεχνικός των Νικς και των Σέλτικς, που έχει μακρά πορεία στο NCAA, ανέλαβε κατευθείαν τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες ενός head coach.

Έτσι, μετά την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη (26/12), θα παραστεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τους αγώνες της Euroleague την Πέμπτη (27/12) ως προπονητής του «τριφυλλιού» και στη συνέχεια θα κάτσει στον «πράσινο» πάγκο απέναντι στους Μοσχοβίτες, στο ντεμπούτο του με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω