Παναθηναϊκός: «Τεράστια δικαίωση για εμάς, να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες»

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η «πράσινη» ΚΑΕ σχολίασε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να βάλει στο συρτάρι την καταγγελία του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτή η κίνηση αποτελεί μία τεράστια δικαίωση για τον σύλλογο.

Επιπρόσθετα, τονίζεται πως ο λόγος έχει περάσει πλέον στην Ελληνική Δικαιοσύνη «προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

www.betcatalog.net