Νίκη για πολλούς λόγους

Την νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που θα φτιάξει λίγο το κλίμα στην ομάδα όσον αφορά την πορεία στην Ευρωλίγκα, ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στην φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα.

Οι «πράσινοι» καλούνται να αποδείξουν πως οι νίκες επί του Ολυμπιακού δεν ήταν ένα παυσίπονο στην προβληματική ευρωπαϊκή πορεία τους, αλλά πως σταδιακά συνέρχονται και μπαίνουν σε τροχιά play offs. 

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα έχοντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Πονοκεφαλιάζει όμως με τη συνεχιζόμενη αστοχία σε βολές και τρίποντα και περιμένει από την ομάδα του να μπει για μια φορά δυναμικά σε ένα παιχνίδι κι όχι να περιμένει το δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία). 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω