Δεν χρειάζονται τα αυτονόητα σήμερα με Γκραν Κανάρια

Η ήττα από την Μπάγερν σκόρπισε προβληματισμό στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» καλούνται να ανακάμψουν άμεσα υποδεχόμενοι απόψε (21:00, Novasports 2) τη Γκραν Κανάρια. Και παρότι μια νίκη επί της πρωτάρας είναι… υποχρέωση και δεν θα καλύψει το χαμένο έδαφος από την «γκέλα» στο Μόναχο, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ υποχρεούται να αντιδράσει.

Η διαχείριση της κόπωσης, ειδικά του Νικ Καλάθη, είναι ένα ζήτημα για τον Παναθηναϊκό, ενώ η θλάση που υπέστη ο Ματ Λοτζέσκι στη γάμπα τον θέτει νοκ άουτ. Ο Τσάβι Πασκουάλ θα κληθεί ξανά να αποφασίσει μεταξύ Παπαγιάννη και Βουγιούκα για το ποιος θα συμπληρώσει τη δωδεκάδα.

Στον αντίποδα, η Γκραν Κανάρια έκανε την έκπληξη της δεύτερης αγωνιστικής κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα. Αυτή η νίκη δείχνει ότι όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει. Το συγκρότημα του Σάλβα Μαλδονάδο διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ. Ξεχωρίζουν ο σκόρερ Κρις Έβανς, ο αεικίνητος Ντι Τζέι Στρόμπερι, οι πλέι μέικερ Χάνα και Όλιβερ και ο πρώην ερυθρόλευκος Κιμ Τιλί.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Αναλυτικά η τρίτη αγωνιστική:

Πέμπτη 18/10
20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Νταρουσάφακα
21:00 Μπουντούτσνοστ-Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:00 Παναθηναϊκός-Γκραν Κανάρια
22:00 Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου

Παρασκευή 19/10
20:00 Χίμκι-Αναντολού Εφές
20:45 Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενέρμπαχτσε
21:00 Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω