Λάσμε για Μπάγερν: «Είμαι θυμωμένος, τους έχω γραμμένους σε ένα χαρτί»

Ο Γκαμπονέζος σέντερ αναφέρθηκε στο επόμενο ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκας, μέσω του blog του. 

«Επέστρεψα στην Euroleague και η νίκη στο πρώτο παιχνίδι με κάνει να νιώθω πολύ ωραία. Ειλικρινά, η ταχύτητα σε σχέση με το Eurocup είναι μεγαλύτερη, αλλά νιώθω άνετα. Ήταν έκπληξη για εμένα να δω τόσο κόσμο, δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή δεν έπαιξα στην Euroleague για κάποια χρόνια. Όταν έχεις τέτοιον κόσμο μαζί σου, όλα είναι πιο εύκολα. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου! Πάντα περιμένεις να παίζεις απέναντι σε ταλαντούχους, έξυπνους παίκτες στην Euroleague, για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε φάση. Σε άλλες λίγκες μπορείς να χαλαρώσεις για λίγες κατοχές, εδώ όμως όχι. Κάθε φάση είναι σημαντική και πρέπει να συνηθίσεις την αποφυγή των λαθών. Ένα λάθος μπορεί να σου στοιχίσει πολύ στην Euroleague. Αυτό ήταν το σημαντικό, που κατάλαβα απέναντι στην Μακάμπι». 

Για το ματς με τους Βαυαρούς τόνισε: «Ανυπομονώ να παίξω με την Μπάγερν. Έπαιξα αντίπαλος με τους περισσότερους από τους παίκτες της πέρυσι, όταν ήμουν στην Ούνικς. Μας απέκλεισαν στα προημιτελικά του Eurocup και τους έχω γραμμένους σε ένα χαρτί. Είμαι ακόμα θυμωμένος γιατί μας κέρδισαν πέρυσι, οπότε θα το πάρω προσωπικά! Αν με νικήσεις, θα έρθω να σε ψάξω. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός παίκτης. Η ήττα ήταν σκληρή, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ελπίζω να τους νικήσουμε εκτός έδρας. Θα ήταν σημαντικό να πάρουμε αμέσως την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει στόχους να εκπληρώσει. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη». 

Τέλος, αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αθήνα και το πόσο άνετα νιώθει στο ΟΑΚΑ: «Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό! Ο κόσμος είναι χαρούμενος που με βλέπει πίσω και πολύ με χαιρετούν λέγοντάς μου: "Καλωσήρθες σπίτι". Έχουν δίκιο! Η Ελλάδα είναι σαν το τρίτο σπίτι μου, μετά τις ΗΠΑ και την Γκαμπόν. Είναι ωραίο που γύρισα. Νιώθω άνετα και γνωρίζω σχεδόν τους πάντες. Ξέρω πως έλειψα για λίγα χρόνια, όμως νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα πηγαίνουν καλά. Δεν πρέπει να προσαρμοστώ στη γλώσσα, γιατί ξέρω λίγα ελληνικά. Δεν πρέπει να προσαρμοστώ στον τρόπο οδήγησης. Ξέρω πώς είναι η δουλειά στην Ελλάδα. Το φαγητό είναι φανταστικό. Μου έλειψε το φαγητό και ο καιρός. Η κόρη μου νιώθει πως είναι μονίμως σε διακοπές και αν σκεφτείς το Καζάν το χειμώνα, μπορείς να καταλάβεις γιατί! Επίσης, έχουμε τρομερές εμφανίσεις φέτος! Η Adidas έκανε εξαιρετική δουλειά με τον σχεδιασμό αυτής της εμφάνισης. Μου αρέσει πολύ και είναι άνετη».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω