"Από τα καλύτερα μου παιχνίδια"

Ο χθεσινός MVP του αγώνα Ματ Λοτζέσκι, μίλησε για την απόδοση του ενώ εκθείασε και τον συμπαίχτη του, Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι: 

Για την εμφάνισή του: 

«Σίγουρα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου με τον Παναθηναϊκό. Ο Νικ ήταν εκείνος που με έβαλε στο παιχνίδι με τις ασίστ του! Πρώτα σκοράροντας ένα αμαρκάριστο τρίποντο και στη συνέχεια με λέι-απ. Έτσι πήρα ψυχολογία για να παίξω καλά. Νιώθω καλύτερα, δυνατός και ελπίζω να παραμείνω υγιής όλη τη σεζόν». 

Για την πρεμιέρα των πράσινων στην Ευρωλίγκα: 

«Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο, ειδικά για την ομάδα που είναι γηπεδούχος. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και έχουν την πίεση της νίκης. Η εμφάνισή μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, θα μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα στην άμυνα, αλλά είμαι χαρούμενος που νικήσαμε»

Για τα φιλικά που έδωσε σε σύγκριση με το χθεσινό ματς: 

«Στα φιλικά δεν προετοιμάζεσαι όπως στα επίσημα και ούτε κάνεις σκάουτινγκ. Πάνε πιο πολύ στην επίθεση. Το ίδιο έγινε και τώρα. Μπήκαν πολλοί πόντοι. Απλά εμείς κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες όπως στο να επικοινωνούμε μεταξύ μας μέσα στο παρκέ. Και κάπως έτσι δώσαμε κάποια εύκολα καλάθια στη Μακάμπι». 

Για το κομβικό σημείο του χθεσινού αγώνα: 

«Πάντα κάνεις προπόνηση στην άμυνα, είναι κάτι που ισχύει για τις ελληνικές ομάδες. Οπότε ξέραμε ότι αν κρατήσουμε τον αντίπαλο χωρίς σκορ για 4-5 λεπτά θα μπορούσαμε να πάρουμε το προβάδισμα και να ελέγξουμε το ματς. Όπως και έγινε τελικά!». 

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην περιφέρεια: 

«Σε αυτό το ματς είχα εγώ 20 πόντους στο άλλο ματς μπορεί να τους σημειώσει ο Παπαπέτρου. Είμαστε 7 γκαρντ για 3 θέσεις και κάποιες φορές θα πάρεις τον χρόνο σου. Απλά όταν παίζεις καλά θα κοιτάξεις να τον εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε κάποιο άλλο ματς θα είναι άλλος παίκτης...»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω