"Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός"

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στον sport-fm.gr για τη νίκη της Χάποελ Ιερουσαλήμ επί της ΑΕΚ και τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζέιμς Φελντέιν στον Χρήστο Ρομπόλη: 

Είδαμε ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Τι άλλαξε και η Χάποελ κυριάρχησε ενώ στο πρώτο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη; 
«Η ΑΕΚ έβγαλε πολλή ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο μάς σκότωσαν και εμείς κάναμε πολλά λάθη, κυρίως στην άμυνα, ενώ χάσαμε και πολλά εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ. Όμως στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να αντιδράσουμε και το κάναμε. Αυτή η ομάδα δεν θα τα παρατά ποτέ και έτσι γυρίσαμε ένα παιχνίδι από το -13. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε, αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε στο παρκέ. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, παίκτες με διαφορετικές αρετές και με προσωπικότητα, αλλά πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και ο καθένας το ρόλο του σιγά-σιγά». 

Tην ΑΕΚ πώς την είδες; 
««Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, πιστεύω πως θα φανεί στη συνέχεια. Όπως είπα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Όλες οι ομάδες σε αυτή τη φάση χρειάζονται χρόνο. Με εξέπληξε το γεγονός ότι άλλαξε τόσους πολλούς παίκτες μετά τη φοβερή σεζόν που είχε πέρσι, όπως ο Μάνι Χάρις. Όμως και φέτος έχει καλούς παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ. Θεωρώ πως θα προκριθεί από τον όμιλό μας».

Όταν αρχίζεις τη σεζόν κερδίζοντας την κάτοχο του τίτλου στην έδρα της, σκέφτεσαι τον τίτλο; 
«Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίτλους και Final Four. Η σεζόν είναι μεγάλη, τα ματς είναι πολλά και όλα μπορούν να γίνουν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι για πόλεμο. Πιστεύω πως έχουμε τα υλικά για να φτάσουμε ψηλά, αλλά για την ώρα κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι μας και τίποτα περισσότερο».

Θα σε βοήθησε το γεγονός ότι έπαιζες σε ένα γνώριμο γήπεδο, έτσι; 
«Σίγουρα, κάθε φορά νιώθω άνετα στο ΟΑΚΑ. Χαίρομαι να επιστρέφω εδώ, πάντα! Για να είμαι ειλικρινής δεν έπαιξα όσο καλά ήθελα, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Αυτό μετρά πάνω από όλα, ειδικά σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου». 

Πώς είδες τον Αμάρε Στούντεμαϊρ; 
«Ο Αμάρε μαθαίνει και θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος στη συνέχεια. Είχε καιρό να αγωνιστεί, αλλά η κλάση του είναι δεδομένη και διαθέτει τεράστια εμπειρία. Θα τον χρειαστούμε σίγουρα στη συνέχεια και μπορεί να μας βοηθήσει πολύ». 

Θα ήθελες να επιστρέψεις στο μέλλον στην Ελλάδα; 
«Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Φυσικά και θα το ήθελα. Όλοι ξέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο όταν δεν μου την έδινε κανένας. Πάντα θα αγαπώ αυτό το μέρος και θα επιστρέφω με χαρά. Αν θα έχω την ευκαιρία, καλώς…». 

Πάντως φέτος φοράς ερυθρόλευκα… 
«(Γελάει) Δε νομίζω να πειράζει αυτό τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι business. Άλλωστε δεν έχω κανένα μίσος για το κόκκινο. Είναι απλώς ένα χρώμα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω