"Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ευρωλίγκα"

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Ένα από τα στοιχεία της είναι η αθλητικότητα, κυρίως στους ψηλούς, αλλά και η ικανότητα. Μπλακ, Ο’ Μπράιαντ είναι πολύ αθλητικοί και θέλουν να πηγαίνουν στην επαφή. Θέλουμε να μην τους το επιτρέψουμε αυτό για να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Κιθ Λάνγκφορντ. 

Για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Είμαι ενθουσιασμένος για πολλούς λόγους. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στη Ευρωλίγκα μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ επίσης θα έχω την ευκαιρία να δω το ΟΑΚΑ από τη σωστή πλευρά. Περιμένω πως και πως. Πιστεύω πως όλες οι ομάδες είναι ενθουσιασμένες γιατί είναι η αρχή. Κανείς δεν περιμένει να είναι έτοιμες οι ομάδες, όμως τα ρόστερ είναι ολοκληρωμένα και θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είμαστε οι νικητές». 

Για το transition παιχνίδι: «Η ομάδα μας πάντα θέλει να τρέχει στο ρυθμό. Έχουμε τον Καλάθη που είναι ο μαέστρος μας. Από την άλλη, στην Μακάμπι πολλοί παίκτες μπορούν να το κάνουν αυτό άρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις εύκολα την άμυνα. Και έτσι θα πρέπει να προσέχεις πολύ στην transition άμυνα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω