"Στόχος το F-4"

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε πως επέστρεψε στη Euroleague για να φτάσει στο Final-4.

«Αυτό ελπίζω και γι'αυτό γύρισα στην Euroleague. Είναι κάτι που μου λείπει και θέλω να το προσθέσω στο βιογραφικό μου. Μεγαλώνω και δεν θα έχω άλλες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να παλέψουμε γι'αυτό» ήταν οι αρχικές δηλώσεις του και συνέχισε λέγοντας:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Με έχουν καλωσορίσει πολύ όμορφα, η ομάδα είναι κοντά μου. Όλα πηγαίνουν καλά. Τώρα είμαι στο στάδιο που μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, εξερευνώ τις επιλογές. Είναι ακόμα η pre season».

Ενώ κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Είναι μία καλή ευκαιρία να μας δείτε και να απολαύσετε καλό μπάσκετ. Θέλω να δω τους φιλάθλους μας να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα. Θα παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες, από το υψηλότερο επίπεδο».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω